Warning: session_set_cookie_params(): Cannot change session cookie parameters when session is active in /home/customer/www/barcelona-meeting.be/public_html/wp-content/themes/barcelona/header.php on line 1
Bedrijfsfeest op unieke locatie? Barcelona Meeting | Personeelsfeest, bedrijfsevenement organiseren - Barcelona

Bedrijfsfeest

Uw bedrijfsfeest op een unieke locatie? Zaal ‘Barcelona Meeting’, gelegen in Hangar 26 te Antwerpen, is dé ideale optie voor iedereen die een geslaagd personeelsfeest of bedrijfsevenement wilt organiseren.

Wanneer u een geslaagd bedrijfsevenement of personeelsfeest wilt organiseren, is de keuze van de locatie uiterst belangrijk. De uitstraling, sfeer en bereikbaarheid kunnen uw bedrijfsfeest maken of kraken. Straalt mijn locatie de sfeer uit die ik wil bereiken? Hoe zit het met de bereikbaarheid van de locatie? Of het aantal parkeerplaatsen?

Gelegen aan de rijnkaai in het welbekende Hangar 26, is ‘Barcelona Meeting’ de perfecte locatie voor een geslaagd bedrijfsfeest. Als u beslist uw personeelsfeest of bedrijfsevenement te organiseren in zaal ‘Barcelona Meeting’ stemt u op voorhand even met ons af. We richten onze zaal in op maat van uw onderneming, zodat uw bedrijfsfeest steeds de uitstraling heeft die u voor ogen hebt.

Contacteer ons voor inlichtingen!

Laat je gegevens na en download de volledige catering fiche.