Warning: session_set_cookie_params(): Cannot change session cookie parameters when session is active in /home/customer/www/barcelona-meeting.be/public_html/wp-content/themes/barcelona/header.php on line 1
Evenementen op unieke locaties | Trouwfeest, event, nieuwjaarsreceptie organiseren - Barcelona

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/barcelona-meeting.be/public_html/wp-content/themes/barcelona/header.php on line 114

Catering

Wilt u een trouwfeest, event of nieuwjaarsreceptie organiseren? Barcelona Meeting is uw garantie voor geslaagde evenementen op unieke locaties.

Voor een geslaagd event rekent u steeds op de jarenlange ervaring en vakkennis van Barcelona Meeting. We bespreken de organisatie van uw evenement tot in de puntjes, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een trouwfeest of nieuwjaarsreceptie organiseren voor uw bedrijf lijkt simpel, maar er komt meer bij kijken dan je denkt.

Naast de aankleding van de zaal kunnen we eveneens de catering in goede banen leiden. Bediening aan tafel of walking diner? Neem contact om een compleet beeld te krijgen van onze cateringformules en prijzen.

Barcelona Meeting is uw garantie voor geslaagde evenementen op unieke locaties!

Contacteer ons voor inlichtingen!

Laat je gegevens na en download de volledige catering fiche.