Warning: session_set_cookie_params(): Cannot change session cookie parameters when session is active in /home/customer/www/barcelona-meeting.be/public_html/wp-content/themes/barcelona/header.php on line 1
Barcelona Meeting | Evenementen voor bedrijven | Unieke locatie | conferentie, congres, seminarie - Barcelona

Conferentie

Barcelona meeting heeft diepgaande expertise in het organiseren van professionele evenementen voor bedrijven. We bieden een unieke locatie voor uw seminarie, congres, conferentie of ander evenement.

‘Barcelona Meeting’ is dé referentie voor het organiseren van onvergetelijke evenementen voor bedrijven. Of het nu gaat om een conferentie, congres of seminarie, voor een succesvol evenement rekent u steeds op de jarenlange ervaring van ‘Barcelona Meeting’. We combineren goede bereikbaarheid, ruime parkeergelegenheid, een moderne inrichting en gastgerichte, professionele service met een indrukwekkende locatie voor een onvergetelijk evenement.

Het feeërieke uitzicht over de Schelde geeft onze evenementen voor bedrijven iets unieks. Dompel uw gasten onder in de wonderlijke wereld van ‘Barcelona Meeting’ en bezorg ze een onvergetelijk seminarie, congres of conferentie op een unieke locatie.

Voor onvergetelijke evenementen voor bedrijven op een unieke locatie, rekent u op Barcelona Meeting, het perfecte adres voor een geslaagd evenement in Antwerpen!

Contacteer ons voor inlichtingen!

Laat je gegevens na en download de volledige catering fiche.